Medicinsk behandling af atrieflimren kan enten gives for at bremse en for hurtig puls – eller for at undgå, at atrieflimren overhovedet opstår. Der findes forskellige former for medicin, der kan være relevant, når man har atrieflimren. Desværre har medicinen nogle gange uønskede bivirkninger.
Rytmedoktor
Igennem mere end 20 år har jeg først og fremmest interesseret mig for sygdomme og tilstande, der påvirker hjertets rytme eller puls. Jeg har uddannet mig i Hamborg og på Skejby Sygehus. Jeg er nu klinikchef på Hjertecenter Mølholm og har tidligere været overlæge på Skejby Sygehus og på Hjertecenter Varde. Jeg har specielt interesseret mig for atrieflimren (også kaldet “hjerteflimren” eller “forkammerflimren”. I forbindelse med mine mange kontakter til patienter med disse problemer, har jeg oplevet at det er et stort behov for et sted, hvor man kan finde let tilgængelig – men alligevel grundig – information om hjerterytmeforstyrrelser, og hvad dertil hører. Dette er baggrunden for, at jeg har oprettet denne blog “Rytmedoktor”.
maj 14, 2020 at 12:41 pm
Glemte at skrive Flecainid . Jeg har ikke flimmer nu men ret hyppige ekstrasystoler som giver åndenød, så jeg regner med jeg snart får flimmer igen når jeg ikke hjerte rytme medicin?