Video: Atrieflimren – medicinsk behandling

[vplayer id=2633]

1 Comment

  1. Jeg er 82 år har med stor succes været behandlet med Flecainid og Isoptin retard de sidste 10 år. Fik stød for 5 år siden og konverterede. Fik flimmer i sidste md og efter 3 mislykkede forsøg skiftede jeg til Cordarone fik stød og konverterede. Cordaronen blev stoppet p.g.a. kraftige bivirkninger. Man er ikke meget for at lade mig fortsætte med Flecainid før jeg har fået hjerte CT og vurderet risikoen.
    Beta blok var forsøgt for 10 år siden men gav for lav puls.
    Mit spørgsmål er, hvis ikke er for risikabel el ikke virker længere(?) er Ablation en mulighed for mig i min alder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2020 Rytmedoktor

Theme by Anders NorénUp ↑