Hvad bør du vide om din atrieflimren – videoer:

Video: Hjertet og kredsløbet

Video: Atrieflimren – hvad er det?

Video: Atrieflimren – komplikationer

Video: Atrieflimren – risikofaktorer

Video: Atrieflimren – behandling

Video: Forebyg blodpropper

Video: Atrieflimren – medicinsk behandling

Video: DC-konvertering

Video: Atrieflimren – ablationsbehandling

Video: Pacemaker og His-ablation

Video: Atrieflagren

Video: Praktiske råd i dagligdagen

Udgivet af

Peter Steen

Igennem mere end 20 år har jeg først og fremmest interesseret mig for sygdomme og tilstande, der påvirker hjertets rytme eller puls. Jeg har uddannet mig i Hamborg og på Skejby Sygehus. Jeg er nu klinikchef på Hjertecenter Mølholm og har tidligere været overlæge på Skejby Sygehus og på Hjertecenter Varde. Jeg har specielt interesseret mig for atrieflimren (også kaldet "hjerteflimren" eller "forkammerflimren". I forbindelse med mine mange kontakter til patienter med disse problemer, har jeg oplevet at det er et stort behov for et sted, hvor man kan finde let tilgængelig - men alligevel grundig - information om hjerterytmeforstyrrelser, og hvad dertil hører. Dette er baggrunden for, at jeg har oprettet denne blog "Rytmedoktor".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *